Hei alle kormedlemmer!

Snart er det klart for et nytt sanger år og vi kan glede oss over å jubilere denne høsten og langt ut i neste år.

Freidig fyller 75 år og dette skal feires med jubileumskonsert i Rakkestad kirke i november og avsluttes med konsert med Erik Andre Hvidtsten i mars måned.

 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkomne tilbake til en spennende høst og så håper vi å se flere nye sangere i koret vårt. Kjenner dere noen som lurer,- må de bare komme og prøve seg på en øvelse🎶

 

Vi sees🌸Pia


Hallo alle korsangere! Julen 2023

Takk for flott konsert, igjen🎶😊

Vil med dette få takke for et flott sangerår sammen med dere, mange hyggelige øvelser og flotte konserter er det blitt. Første del av jubileumsfeiringen ble svært vellykket, takket være vår flotte dirigent, tusen takk for alt du legger ned av arbeid for å gjøre oss til dyktige sangere, Else🤩👏 

 

Da er det bare å glede seg til neste konsert med Erik Andre Hvidsten, torsdag 21.mars. Styret, i samarbeid med Else, har startet arbeidet med ny årsplan og frem mot neste konsert har vi så langt bestemt seminar, 2. - 3. feb - så hold av datoene. Har dere andre ønsker for vårsemesteret er det bare å komme med forslag og innspill.

 

Årsmøte er satt til 29.januar kl. 20.00 (sangmøte blir fra kl. 18-20.00 denne mandagen) Saksliste i følge vedtekter, og frist for saker til årsmøte er 15. januar.

 

Oppstart i 2024 er mandag 8.januar kl. 19.00.

 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god jul og godt nytt år🎄🌟

På vegne av styret - Pia

Vår alltid blide og hygglige korleder!