DIVERSE JULEN 2023!

Hallo alle korsangere, takk for flott konsert, igjen🎶😊

Vil med dette få takke for et flott sangerår sammen med dere, mange hyggelige øvelser og flotte konserter er det blitt. Første del av jubileumsfeiringen ble svært vellykket, takket være vår flotte dirigent, tusen takk for alt du legger ned av arbeid for å gjøre oss til dyktige sangere, Else🤩👏 

 

Da er det bare å glede seg til neste konsert med Erik Andre Hvidsten, torsdag 21.mars. Styret, i samarbeid med Else, har startet arbeidet med ny årsplan og frem mot neste konsert har vi så langt bestemt seminar, 2. - 3. feb - så hold av datoene. Har dere andre ønsker for vårsemesteret er det bare å komme med forslag og innspill.

 

Årsmøte er satt til 29.januar kl. 20.00 (sangmøte blir fra kl. 18-20.00 denne mandagen) Saksliste i følge vedtekter, og frist for saker til årsmøte er 15. januar.

 

Oppstart i 2024 er mandag 8.januar kl. 19.00.

 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god jul og godt nytt år🎄🌟

På vegne av styret - PiaHei!

Da passer det fint for meg å svare dere alle og først og fremst si TAKK for konserten i går kveld! Det ble veldig bra! En flott avslutning på et innholdsrikt og utviklende sangerhalvår. Utrolig hvor mye vi får til når alle konserterer seg om det samme og vil det samme! Så igjen: TAKK!

 

Så er det bare å fortsette den gode«given» og ønsket om å hele tiden strekke seg enda litt til, også i 2024. Det blir morsomt å jobbe mot ny konsert og denne gangen sammen med Erik-André. Gleder meg!

 

Takk for fine ord om mitt «lederskap»,Pia. Av og til blir jeg «litt mye», men jeg mener det alltid godt. Husk det da!

 

Så tar vi ferie et par uker og møter hverandre igjen til nye oppgaver og stor sangglede i 2024!

 

Riktig god jul til hver og en av dere!

Ønsker en fredfylt julehøytid for dere alle og alt godt for det nye året!

 

Klem til hver og en av dere fra Else!


Hei!

Takk for hyggelig hilsen - det er utrolig hyggelig å være en del av Freidig, en spesiell takk til Else som hele tiden jobber for at vi skal bli bedre🌺🌺ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år🎉🎉


Klem fra Ingrid!


Hei!

Ønsker dere alle en god jul og fred i det neste året♥️


Klem fra Mette Ø.