STØTT GRASROTANDELEN OG MIDLENE GÅR TILBAKE TIL LAG OG FORENINGER

TIPPER DU OG MANGLER GRASROTMOTTAKER? DA ER VALGET LETT! REGISTRER DEG HOS OSS I SANGKORET FREIDIG OG DU VIL VÆRE MED OG FORENKLE DRIFTEN AV KORET. ALLE TILSKUDDSORDNINGER ER REDUSERT KRAFTIG OG KONTIGENTEN TIL SANGERENE ER GANSKE HØYE. SKAL VI KUNNE YDE NOE MER UTOVER DET VI ER MED PÅ FOR KULTUREN I BYGDA,TAS DITT BIDRAG I MOT MED TAKK!

 GRASROTANDELEN gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Sangkoret Freidig.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 % av spilleinnsatsen gå direkte til grasrotmottager, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Exstra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottager og vi i Sangkoret Freidig har da en større mulighet for å drifte koret på en måte som gjør det mer behagelig, økonomisk å være med å synge.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

* Hos kommisjonæren.

* Mobilspill.

* Norsk Tipping sine nettsider. www.norsk-tipping.no

* SMS, send Grasrotandelen 980130452 til 2020

For mer informasjon kan du kontakte Bjørn Johansen Telefon: 413 11 473

På forhånd, tusen takk for bidraget du er med og støtter til vårt kor!

På forhånd, en stor takk til deg og en rungende  sangerhilsen fra oss i koret.

Hilsen Bjørn Johansen

Om du i tillegg har lyst til å synge i kor, er du hjertelig velkommen til å være med på en øvelse og høre hvordan det "låter". Vi holder til i Rakkestads nye Kulturhus. Der øver vi på mandager fra kl.19.00 og holder på til ca. 21.30 og har det veldig  "trevelig" Synes du dette kunne være noe for deg så ta kontakt med meg, eller noen du kanskje kjenner i koret fra før.